Intranet Nolimit

Track&Trace

Luxtorpeda fejlesztése

Luxtorpeda fejlesztése

A vevői megrendelések egyre növekvő mennyisége következtében 2015. júniusától az SDI Polska céggel közösen Pruszków-ban megnöveltük működési kapacitásunkat egy PTU Sorter Luxtorpeda szortírozó géppel. Az említett lépésnek köszönhetően a következő szezonban, ugyanebben az időben, képesek leszünk óránként 280 megrendelést, akár 8000 db áruval megvalósítani.

A munkavégző berendezések vezérlő rendszerében bevezetett új algoritmusok alkalmazásával lehetővé vált a termelékenység növelése, az új megoldások bevezetését követően pedig az eddig üresen visszaérkezett tálcán máris továbbítani tudjuk az árut egy másik munkaállomáshoz. Az újonnan bevezetett technológiának köszönhetően egyazon időben leszünk képesek két különböző ügyfélnek, egyszerre szolgáltatást nyújtani. A rendszer átszervezésével párhuzamosan változásokat vezettünk be a csomagoló állomásokon és a készre csomagolt dobozok állomásain.

A fent említett módosítások a No Limit művelet hatékonyságának növelése érdekében kerültek bevezetésre, egyidejűleg megtartva a kínált szolgáltatások magas minőségszintjét és rugalmasságát.