Intranet Nolimit

Track&Trace

Küldemény disztribúciója

Küldemény disztribúciója

Biztosítjuk a küldemény megadott időben történő garantált kézbesítését Lengyelország egész területén és a kiválasztott európai régiókban. Elosztási hálózatunknak köszönhetően a küldeményeket 98 %-ban a reggeli órákban kézbesítjük, ami nagyon megfelel Ügyfeleink elvárásainak.

A szállítmányozási piacon 1990 óta működünk. Ezalatt az időszak alatt kifejlesztettünk egy hatékony elosztási hálózatot. Valamennyi megrendelést egy modern tervezési rendszerrel valósítunk meg az útvonal és a menetidő teljes optimalizálásával, a közlekedési eszköz méretét és fajtáját az Ügyfél igényeknek megfelelően kiválasztva.
 
Szakterületünk a ruházati termékek, kozmetikumok, sportszerek és POSM iparági Ügyfelek kezelése. Megbíztak minket már szolgáltatások elvégzéssel olyan cégek is, melyek termékei az egész világon ismertek.
 
Fejlett szervizünk komplex módon kezeli a szállításokat úgy a bevásárló központokhoz, mint a B2B, B2C & Home Delivery szállítás terén.
 
A szállítmányozási szolgáltatásokat a textil- és egyéb, valamint az egyedi áruk igényeire specializáltan szabott flotta segítségével teljesítjük, a megrendelés végrehajtása folyamatos monitoringgal (Track&Trace) ellátott. Áruátrakodási raktárok Varsóban, Poznanban, Sosnowiecben és Wroclawban találhatók.
Ügyfeleinknek és Partnereiknek egyénre szabott megoldásokat kínálunk, az adott iparághoz igazítottan tervezzük és elemezzük az elosztási folyamatokat.
 

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvevő űrlap

 


Hívjon minket!
+48 22 460 40 40