Intranet Nolimit

Track&Trace

Visszutas logisztika

Visszutas logisztika

Belső eljárásokat fejlesztettünk ki a folyamatok megfelelő kezelésére a fordított logisztika területén is, a kiskereskedelmi üzletekkel történő együttműködés érdekében.

Kínálunk elszámolás, konszolidáció, tárolás és a kereskedelmi hálózatban nem értékesített áru visszavételének szolgáltatását. Az elmúlt évben raktárainkban több mint 1 000 000 db ügyfeleinktől visszaérkezett árut dolgoztunk fel. Nagyon jól ismerjük a visszaküldött áru specifikus szolgáltatást és szívesen segítünk bármelyik cégnek, ennek a nehézkes folyamatnak a megoldásában.
 
A visszaküldött áruk funkció keretében a szolgáltatások nagy választékát kínáljuk, a nem értékesített áru visszaszállítását a boltból, az áru minőségi ellenőrzését, az index, vagy az árukategória alapján visszaküldött áru konszolidálását, a visszaküldött áru átpakolását, a termék új címkézését, az áru kereskedelmi értékének visszaállítását, a visszaküldött áru tárolását, kiszállítását az Ügyfélhez.
 
Az összes fent említett szolgáltatást kiskereskedelmi módon valósítjuk meg, azaz egyetlen egy darab áru szintjéig lemenve.
 
Ennek a műveletnek a végrehajtása lehetővé teszi a korábban visszaküldött áru újra kiszállítását Ügyfeleinkhez.
Sok Ügyfelünk bízza ránk a visszaküldött áru ellenőrzését és kezelését, miközben saját központi raktárát is megtartja. Ebben az esetben az outsourcing tárgya nem az egész cég logisztikája, hanem egy konkrét szolgáltatás.
 

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvevő űrlap

 


Hívjon minket!
+48 22 460 40 40