Intranet Nolimit

Track&Trace

A logisztika művészete, a művészet logisztikája

A logisztika művészete, a művészet logisztikája

Szolgáltatásainknak azok a cégek a címzettjei, akiknek a kiváló minőség és a pontosság a legfontosabb prioritásuk.

Ügyfeleink igényeinek megfelelően átfogó és komplex logisztikai megoldásokat kínálunk a legmagasabb minőségszinten és biztonsági sztenderdekkel, gazdaságilag optimális módon, a munkavállaló iránti törődéssel és a környezetvédelmi elvárások megtartásával.
 
Függetlenül attól, hogy a szerződés logisztikai szolgáltatásról, kereskedelmi láncban történő szállításról, gépjármű szállításról, vagy VAS szolgáltatásról van szó, mindig a lehető legnagyobb gondossággal teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Legnagyobb értékünk a hozzáértő és sokszínű csapat, mely tapasztalt szakemberekből és innovatív gondolkozású fiatalemberekből áll. Immár a harmadik évtizedünkben járva büszkén mondhatjuk, hogy elkötelezetten valósítjuk meg szolgáltatásainkat legigényesebb ügyfeleinknek is, köztük számos nemzetközi ügyfélnek, akik vezető szerepet töltenek be saját iparágukban. 
 
Hová tartunk a No-Limit logisztikában?
 
Fokozatosan bővítjük szolgáltatásainkat. Egyeseket közülük, mint például a szállítást, vagy a disztribúciót, Európa-szerte biztosítjuk. A szerződéses logisztikai szolgáltatások terén igyekszünk vezető szerepet betölteni a közép-európai régióban. Aktívan fejlesztjük logisztikai szolgáltatásainkat minden olyan cég számára, aki sikert lát az e-kereskedelemben. Tevékenységünket Lengyelország keleti határain túli területeken is ellátjuk, valamint tervezzük a Távol-Keleti vállalatokkal történő együttműködést is.