Intranet Nolimit

Track&Trace

Küldemény disztribúciója

Küldemény disztribúciója

Biztosítjuk a küldemény megadott időben történő garantált kézbesítését Lengyelország egész területén és a kiválasztott európai régiókban. Elosztási hálózatunknak köszönhetően a küldeményeket 98 %-ban a reggeli órákban kézbesítjük, ami nagyon megfelel Ügyfeleink elvárásainak.

A szállítmányozási piacon 1990 óta működünk. Ezalatt az időszak alatt kifejlesztettünk egy hatékony elosztási hálózatot. Valamennyi megrendelést egy modern tervezési rendszerrel valósítunk meg az útvonal és a menetidő teljes optimalizálásával, a közlekedési eszköz méretét és fajtáját az Ügyfél igényeknek megfelelően kiválasztva.
 
Szakterületünk a ruházati termékek, kozmetikumok, sportszerek és POSM iparági Ügyfelek kezelése. Megbíztak minket már szolgáltatások elvégzéssel olyan cégek is, melyek termékei az egész világon ismertek.
 
Fejlett szervizünk komplex módon kezeli a szállításokat úgy a bevásárló központokhoz, mint a B2B, B2C & Home Delivery szállítás terén.
 
A szállítmányozási szolgáltatásokat a textil- és egyéb, valamint az egyedi áruk igényeire specializáltan szabott flotta segítségével teljesítjük, a megrendelés végrehajtása folyamatos monitoringgal (Track&Trace) ellátott. Áruátrakodási raktárok Varsóban, Poznanban, Sosnowiecben és Wroclawban találhatók.
Ügyfeleinknek és Partnereiknek egyénre szabott megoldásokat kínálunk, az adott iparághoz igazítottan tervezzük és elemezzük az elosztási folyamatokat.