Intranet Nolimit

Track&Trace

E-commerce logisztika

E-commerce logisztika

Cégünk az e-commerce szektorban teljeskörű logisztikai szolgáltatást nyújt az ügyfelek számára. Többéves tapasztalatunk, a megrendelések innovatív folyamat végrehajtása és a modern IT rendszerek garantálják a megbízható szervízelést.

Testreszabott megoldásokat kínálunk az e-commerce keretében: megrendelések hatékony és korszerű összeállítása; a leadott megrendelés teljesítése a megrendelés napján 16:00 óráig; a több ezer megrendelt áru garantált kiküldése a megrendelés napján; megrendelések egyéni csomagolási folyamata; üzleti feljegyzések nyomtatása; megrendelések teljesítési státuszának kezelése; e-fulfillment - Ügyféllel történő kommunikáció teljes mértékben elektronikus eszközök támogatása segítségével; dropshipping - áruk fogadása a beszállítóktól és közvetlen kiszállítás az Ügyfélhez; Ügyfélszolgálat 24/7; árukezelés; modern jelentéskészítő rendszer.
Kínálunk No Limit Direct szolgáltatást, regionális raktárakban tároljuk az árut, összeállítás és szállítás Same Day módon Lengyelország legnagyobb városaiban.
 
Ezen kívül kínálunk értéknövelt szolgáltatásokat is: A visszaküldött áruk komplex kezelése; a visszaküldött áru 100% minőségi ellenőrzése; EC visszaküldött áruk értékének visszaállítása; termék címkézése és etikettezése; az áru paraméterezése a webboltokban.
A folyamat hatékonyságát az egyszerű rendszer integráció (EDI adatcsere) segítségével érjük el, ami lehetővé teszi a folyamatok megfigyelését a No Limit felületen és az automatizált IT rendszerünk összekapcsolását a futár rendszerekkel.
 
A logisztikai outsourcing online áruház alkalmazásának előnyei: Az Ügyfél megrendeléseinek nagyon gyors teljesítése; Szerződéses garancia minden folyamat pontos megvalósítására; Az E-Commerce-re specializálódott logisztikai cég szakmaisága és tapasztalata; A logisztikai operatőrök rugalmassága és sokoldalúsága; A szállítmánylánc innovatív irányítása; Valamennyi logisztikai művelet egy helyen történő koncentrálása; Egyszerű, átfogó és nem bonyolult szolgáltatási árjegyzék; Rugalmas integrációs módszer; A  növekvő forgalom és a hosszú távú együttműködés további előnyeivel.