Intranet Nolimit

Track&Trace

Komplex szolgáltatások

Komplex szolgáltatások

Teljes körű raktározási szolgáltatást kínálunk, mely magában foglalja a termékforgalom és a további elosztás valamennyi műveletét.

RAKOMÁNY TEVÉKENYSÉGEK
 
Szállítások fogadása, árukezelési műveletek, cross-docking – a rakodási tevékenységek olyan formái, melyeket rendszeresen végzünk Ügyfeleink számára. A feladat bonyolultságától függetlenül minden céget támogatni tudunk szállítmányuk egyik helyről másikra történő gyors és hatékony átirányításában.
 
RAKTÁROZÁS
 
A No Limit raktárok „A” sztenderd szerint épültek, ami biztonságos raktározást biztosít Ügyfeleinknek. Fő raktárunk Pruszków-ban található, melynek teljes hasznos alapterülete 30 000 m2 és a maga nemében az egyik legmodernebb ilyen épület egész Lengyelországban.A No Limit raktárok „A” sztenderd szerint épültek, ami biztonságos raktározást biztosít Ügyfeleinknek. Fő raktárunk Pruszków-ban található, melynek teljes hasznos alapterülete 30 000 m2 és a maga nemében az egyik legmodernebb ilyen épület egész Lengyelországban.A No Limit raktárok „A” sztenderd szerint épültek, ami biztonságos raktározást biztosít Ügyfeleinknek. Fő raktárunk Pruszków-ban található, melynek teljes hasznos alapterülete 30 000 m2 és a maga nemében az egyik legmodernebb ilyen épület egész Lengyelországban.A No Limit raktárok „A” sztenderd szerint épültek, ami biztonságos raktározást biztosít Ügyfeleinknek. Fő raktárunk Pruszków-ban található, melynek teljes hasznos alapterülete 30 000 m2 és a maga nemében az egyik legmodernebb ilyen épület egész Lengyelországban.
Az áruk tárolását kiskereskedelmi hozzáféréssel, hagyományosan raklapon és dobozokban, magaspolcos tárolási rendszer használatával, modern infrastruktúrával és WMS rendszer segítségével is kínáljuk raktárainkban, melyek optimális módon biztosítják a tárolást. 
Raktárainkban közel 60 000 különböző terméket tárolunk.
 
CSOMAGOLÁS, KONFEKCIONÁLÁS
 
Az áruk kiskereskedelmi összeállítása a raktár-logisztika egyik része, és ez egyben a No Limit specialitásának számít már évek óta. Ügyfeleink megrendeléseinek teljesítése és a csomagolás kulcsfontosságú tényezők számunkra, melyek megkövetelik a kiváló minőséget és a mennyiségre való rugalmasságot.
2013-ban a Pruszków-i logisztikai központunkban több mint 17 millió árut fogadtunk, és arra számítunk, hogy ez a szám a következő években növekedni fog. Ezért az elmúlt évben elindítottuk a Push Tray Unit Sorter-t, ami tovább növeli képességeinket Ügyfeleink megrendeléseinek napi kezelésében.
Széles körű kiegészítő szolgáltatásainkat, mint - címkézés, méretezés, damilozás, és a termékek kereskedelmi értékének helyreállítsa –nem csak az áruk konfekcionálása révén valósítjuk meg.
 
AZ ÁRUK TOVÁBBI DISZTRIBÚCIÓRA VALÓ ELŐKÉSZÍTÉSE
 
A logisztikai folyamatban a raktári feladatok utolsó eleme a szállítmányok megfelelő jelölése, feladása és átadása a további disztribúcióhoz. 
Az áruknak az ügyfél kapujáig történő szállítását Lengyelország bármely pontjára biztosítani tudjuk saját közlekedési eszközeinkkel, vagy a velünk folyamatosan közreműködő futár cégekkel együttműködve. Beépültünk a fő elosztó társaságok közé Lengyelországban.