Intranet Nolimit

Track&Trace

Visszutas logisztika

Visszutas logisztika

Belső eljárásokat fejlesztettünk ki a folyamatok megfelelő kezelésére a fordított logisztika területén is, a kiskereskedelmi üzletekkel történő együttműködés érdekében.

Kínálunk elszámolás, konszolidáció, tárolás és a kereskedelmi hálózatban nem értékesített áru visszavételének szolgáltatását. Az elmúlt évben raktárainkban több mint 1 000 000 db ügyfeleinktől visszaérkezett árut dolgoztunk fel. Nagyon jól ismerjük a visszaküldött áru specifikus szolgáltatást és szívesen segítünk bármelyik cégnek, ennek a nehézkes folyamatnak a megoldásában.
 
A visszaküldött áruk funkció keretében a szolgáltatások nagy választékát kínáljuk, a nem értékesített áru visszaszállítását a boltból, az áru minőségi ellenőrzését, az index, vagy az árukategória alapján visszaküldött áru konszolidálását, a visszaküldött áru átpakolását, a termék új címkézését, az áru kereskedelmi értékének visszaállítását, a visszaküldött áru tárolását, kiszállítását az Ügyfélhez.
 
Az összes fent említett szolgáltatást kiskereskedelmi módon valósítjuk meg, azaz egyetlen egy darab áru szintjéig lemenve.
 
Ennek a műveletnek a végrehajtása lehetővé teszi a korábban visszaküldött áru újra kiszállítását Ügyfeleinkhez.
Sok Ügyfelünk bízza ránk a visszaküldött áru ellenőrzését és kezelését, miközben saját központi raktárát is megtartja. Ebben az esetben az outsourcing tárgya nem az egész cég logisztikája, hanem egy konkrét szolgáltatás.