Intranet Nolimit

Track&Trace

No Limit flotta

No Limit flotta

Célunk, hogy az Ügyfél igényeire szabottan kiváló minőségszinten nyújtsunk átfogó szolgáltatásokat a biztonsági sztenderdek betartásával, gazdaságilag a legoptimálisabb módon, a munkavállalókra és a környezetvédelemre való teljes odafigyeléssel.

A specializációnak köszönhetően optimalizáljuk a költségeket és képesek vagyunk magas működési színvonalat elérni.
A No Limit flottája: Mercedes Actros nyerges vontatók, platós, ponyvás és BOX típusú pótkocsi furgonok.
 
Szakterületünk: közúti szállítmányozás Lengyelországban és Nyugat-Európában. Flottánk hatékonyan van kihasználva az egyvonalas rakomány szállításban, amit a Disztribúciós Részleg működésének keretében végzünk. Szívesen közreműködünk olyan Ügyfelekkel, akik az idő és a szállítási költségek optimalizálása tekintetében egy jól összeállított szállítási tervet várnak el tőlünk. 
 
A főbb országok, ahova szállítmányozási szolgáltatásokat teljesítünk: Németország, Benelux államok, Olaszország.
Garantáljuk a megbízhatóságot, a biztonságot, az alacsony üzemeltetési költségeket, a környezetvédelmet, és a legjobb munkakörülményeket járművezetőink számára.
Az Euro 5 i Euro 6 osztályú Mercedes Actros nyerges vontatóink és a Kassboehrer i Schmitz utánfutók átlagéletkora nem több, mint 2 év. A No Limit flotta a legjobb szervízelési programhoz tartozik. 
 
Tapasztalt és motivált sofőröket foglalkoztatunk. Cégünk legfőbb törekvése a Munkavállalók iránti törődés, ami politika azt eredményezi, hogy minimalizálni tudjuk a dolgozók fluktuációját. Sofőrjeink rendszeresen részt vesznek vezetéstechnikai képzésekben. Közös előny mind ügyfeleink számára, mind nekünk a biztonság és a szolgáltatások minősége.
A fejlett szoftverek és a modern berendezések biztosítják a szállítmányozási megrendelések rendezetten történő irányítási folyamatát.
 
A megfelelő IT megoldások lehetővé teszik, hogy optimalizáljuk az útvonalakat, ellenőrizzük a szállítmány biztonságát, valós időben szolgáltassunk információt Ügyfeleink számára a szállítás státuszáról, a sofőrökkel közösen elemezzük a járatok paramétereit és folyamatosan emeljük a vezetők szakképzettségét. A gazdaságos vezetés lehetővé teszi számunkra, hogy csökkentjük a költségeket és védjük a környezetet.
 
Szakterületünkön a kölcsönös előnyök mentén együttműködünk megbízható alvállalkozókkal, akiknek kedvező juttatásokat kínálunk, amiért cserébe ők alkalmazkodnak a No Limit elvárta magas sztenderdekhez és magas minőségszintű szolgáltatásokat végeznek, mi pedig adjuk nekik a modern szállítmányozási megoldásokat.