Intranet Nolimit

Track&Trace

Szerződéses logisztika

Szerződéses logisztika

Teljeskörű szolgáltatást kínálunk szerződéses logisztika keretében azon partnereknek, akik koncentrálni szeretnének saját üzleti főtevékenységükre, minden logisztikai folyamatot megbízható és biztonságos külső Partner kézébe adva.

Vállaljuk a megrendelések un. „méretre szabását”, mely a logisztikai folyamat egyedi megközelítését kívánja meg. Specialitásunk a magasan feldolgozott és a gyorsan mozgó áruk kezelése, ahol a nagy összetettség és sokféleség dominál. Valamennyi projektünk esetében modern IT eszközöket használunk.
 
Szerződéses logisztikai tevékenységünk többéves partnerségi megállapodásokon alapul, melyek teljes körű együttműködést foglalnak magukban az árufuvarozási; kirakodási; tárolási; csomagolási és az áruk további disztribúciójához történő előkészítési, visszutas és értéknövelt szolgáltatások téren.
A modern rendezési rendszerek alkalmazása lehetővé teszi számunkra a rugalmasságot és a megrendelések optimalizált módon történő menedzselését. 
 
Gondoskodunk a minőségi paraméterekről és biztosítjuk Partnereinknek az üzleti biztonságot.
 
Nagy tapasztalattal rendelkezünk az innovatív implementációk terén. Informatikai rendszerünket vagy közvetlenül kapcsoljuk az Ügyfél rendszereihez, vagy az Ügyfél saját adatcsere felületén dolgozunk. Több mint 20 év tapasztalatával bírunk a ruházati, lábbeli, kozmetikai, elektronikai, élelmiszer, autóipari, illetve építőipari cégekkel való együttműködés terén.